Sauli Niinistön kampanjointi on Suomen suurin huijaus
Sauli Niinistö on maksanut lehdistön ja television mainostamaan itseään ja kieltäen samalla itseään koskevan kritiikin eli totuuden. Verkon valtavirrassa eli internetin valtakautena mikään ei jää enää paitsioon eikä totuutta pääse enää pakoon.

Niinistö huijaa että hänellä olisi muka "huikea kannatus" vaikka todellisuudessa hänen kannatuksensa on presidenttien historian heikoimpia. Hän on sokaistunut valtaan eikä ymmärrä jäädä eläkkeelle. Hän on todistanut nyt viiden vuoden ajalta ettei hän osaa hoitaa presidentin tehtäviä vaan ainoastaan vahingoittaa presidentin auktoriteettia ja instituutiota.

Hän on jo vanha mies eikä hän enää uudistu. Kaiken lisäksi hän on ryhtymässä vielä vanhana isäksi ja onkin erittäin tärkeää että hän keskittyy tulevaan nimittäin syntyvään lapseensa ja jättää presidentin tehtävät sellaiselle joka ne osaa hoitaa. Sauli Niinistö ei osaa hoitaa presidentin tehtäviä. Lue  tästä 100 syytä siis olla äänestämättä häntä enää jatkokaudelle 2018 vaaleissa ja kuinka paljon muita pätevimpiä ehdokkaita on tarjolla presidentiksi.


Paljastan seuraavassa erään Niinistön kömpelön kampanjointi-huijauksen, Yle yritti valkopestä Niinistön somehuijausta vaikka jokainen jolla on silmät ja aivot näkee asiat läpi.

Yle julkaisi höperö uutisensa Niinistön "somenäkyvyydestä" seuraavan mukaisesti

"Sauli Niinistön Facebook-näkyvyys aivan omaa luokkaansa
Näin Suomen presidenttiehdokkailla menee Facebookissa. Niinistön ylivoima oli huikea jo ennen vauvauutista."

Tuo Ylen huijaus on tuossa osoitteessa https://yle.fi/uutiset/3-9874000

Miksi jopa Yle valehtelee "Niinistön huikeasta kannatuksesta"


Mikä on totuus?

Tämä Niinistön "huikea" sivusto on boostattu erilaisin valebotti ohjelmin näyttämään yli "260 000" fanittajaa

https://fi-fi.facebook.com/niinisto


Jokainen voi hankkia tuollaisia boostiohjelmia vaikka näillä ohjeilla
https://www.youtube.com/watch?v=fgsm-xQ7bEI


Kyseiseen sivustoon on ovat myös oikeat asiantuntijatkin tutustuneet, erityistä huomiota on herättänyt aikajanaa tarkasteltaessa röykkiöittäin ilmestynyt "fanittajien" määrä, ja tietystä maasta. Tuskin kovinkaan moni Intialainen tai Samoalainen edes tietää kuka on Sauli Niinistö.

Erityistä huomiota on myös herättänyt röykkiöinä tuulesta temmatut fanijoukot vaikka mitään aihetta ei edes fanittamiselle ole ollut olemassa.

Mikä on vastaus loogisesti tähän Niinistön masinoimaan huijaukseen kas tässä eli todellisuus ja konkreettisuus

tässä esimerkkinä Niinistön boostaamaton facebook sivusto, sivusto on perustettu jo yli viisi vuotta, hänen realistinen kannatuksensa 2800 kannattajaa tulee ilmi tässä.

https://www.facebook.com/Sauli-Niinist%C3%B6-presidentiksi-2018-300608693332746

Sivustolla todetaan seuraavaa "Kiitos kannatuksesta. Tämä ei siis ole virallinen Sauli Niinistön Facebook-sivu. Mutta ensimmäinen tämä on, vuonna 2008 perustettu. Ja täällä tosiaan on sana vapaa, hyvän maun rajoissa."

Sivustoa yritetään siis tituleerata "epäviralliseksi" jotta pyrittäisiin minimoimaan totuuden paljastuminen eli se että todellisuudessa Niinistön kannatus on todellakin noin heikko. Asiantuntijan lausumana kyllä kyseinen sivusto on yhtä virallinen kuin tuo aiempi edellä mainittu boostattu sivusto.

Kokonaisesti asiaa tarkastellen Niinistön kannatus on presidentin historian heikoimpia. Miksi tämän asian tunnustaminen on niin vaikeaa?

Nyt kun käry on käynyt onkin päivän puheenaihe onko fiilunkia odoteltavissa myös Niinistön kampanjoissa muutakin.

Ainakin lässytys 156000 Niinistön kannattajakorttia, eihän sellaisesta ole muuta näyttöä kuin hänen omat pyöreät puheet. Ja tämä vauvahössötys joka on ajoitettu säät ja olosuhteetkin huomioon ottaen juuri kriittisimpään ajankohtaan jolloin vedota äänestäjien tunteisiin ennen äänestystä.

Lue täältä paljastuksia miten TV ja lehdet värittävät ja valehtelevat että Niinistöllä olisi muka "huikea kannatus", taloustutkimukset ym gallubit on suurta huijausta. Miten Niinistöllä voisi olla "huikea kannatus" hän on itsekin nyt todistanut viimeisen viiden vuoden aikana ettei sovellu presidentiksi. Hän on jo vanhus joka ei enää uudistu.

Lue aiheesta myös täältä

SUOMALAINEN ÄLÄ ÄÄNESTÄ ENÄÄ SAULI NIINISTÖÄ JATKOKAUDELLE!!!